27 Şubat, 2015

Vizon Renk Kombini...




         Yine güzel bir kombinle sizinleyim. Nikah yemeği yada şık bir davete katılırken giyilebilecek bir kombin önerisi. İşte size bunun için güzel bir kombin.

       Siyah kalem etek, vizon renk payet kumaştan yapılmış şık bir ceket ve bu renklerden oluşan 
ceketin parlaklığını ve yansıtacak şık bir ayakkabı ve çanta bize güzel bir seçenek sunuyor.Aynı kombini gümüş ve siyah renklerini kullanarak da yapabiliriz.

       Şimdi herzaman olduğu gibi renkleri tanıyalım.Bizde bırakacak etkilerini inceleyelim.
  

 Vizon; aslında kuzey yarıküreye has,sansargillerden bir gelincik türüdür. Avusturya,Macaristan;Romanya,Finlandiya,Kuzey Rusya ve Polonya 'da bazı lokal türleri vardır. Avrupa'da  nehir ve göl   kenarlarında yaşayan vahşi vizonlar Amerika vizonlarına göre daha küçüktürler.Bu hayvancık Amerikan vizonu en değerli Amerikan kürkleri olan Mustela lutreola ve Mustela vison kürkleri için yetiştirilir. Kuzey Amerika ve Sibirya 'da yetişen vizonlar bu değerli kürklerin hammadde yeridir.




     Bu hayvanın kürkünün renginden gelen bu renk kahve ile gri arasındadır. Vizon rengi tonlarıda yine bu hayvanın kürk renklerinden gelmektedir. Vahşi olan vizonların kürkleri kahverengi - kestane rengindedir.Hayvanın yetiştiği mevsime, iklime göre bu renk tonu değişmektedir. Işığın ve güneşin fazla etkili olduğu yerlerde bu lürklerinin tonları daha açık olur.Sık ormanlarda yaşayanların rengi koyu ve uniformdur.
     
 İşte size Vizon kürkü;

     

      Ve işte değerli Amerikan Vizon kürkü;




        Bir zevk uğruna doğaya katkıda bulunan bu hayvanları öldürmek akıllıca bir davranışmıdır yorumu sizlere bırakıyorum.Ancak akıllıca bir iş var bu hayvanların incelenmesinde o da böyle güzel bir renk tonunun ortaya çıkarılması. İşte size bu kadar uzun uzun anlattığımız bu rengin kaynağı kimin aklına gelmiş derseniz orasını bilemem ama iyiki gelmiş de bu rengi açığa çıkarmış.


      İşte size uyumlu iki rengin kombini....


                                      


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder